Campionatul de Blogging Bucuresti:
 

Cum functioneaza sistemul Giftshop

Dragi bloggeri înscriși în Campionatul de Blogging Bucureşti,

Apreciem foarte mult eforturile depuse de voi în Campaniile Blogal Initiative, de aceea am creat acest Gift Shop.

Giftshop-ul Blogal Initiative Bucureşti este destinat în exclusivitate bloggerilor înscriși în Campionatul de Blogging BUCUREŞTI. Produsele și serviciile prezente în Giftshop sunt puse la dispoziție de către sponsori și pot fi achiziționate doar de către bloggerii participanți la Campionat și doar în schimbul punctelor acumulate în campaniile desfășurate prin Blogal Initiative (produsele/serviciile nu pot fi achiziționate cu bani) prin cumpărare directă sau prin licitație.

Sistemul de cumpărare prin licitație

Produsul are un preț inițial. În momentul în care un utilizator alege să cumpere produsul devine ultimul licitator (i se retrag punctele din cont) iar prețul produsului crește cu o anumită valoare. Dacă un alt utilizator decide să cumpere produsul la noul preț, utilizatorul anterior își primește punctele înapoi.

Un produs sau serviciu pus la dispoziție prin sistemul de licitație este considerat achiziționat doar la expirarea termenului de licitație, câștigător fiind ultimul care a ales să cumpere produsul.

Dacă cineva licitează în ultimele 3 minute, termenul de expirare al licitației se prelungește automat astfel încât să mai fie cel puțin 3 minute în care altcineva să poată decide dacă vrea să supraliciteze. În felul acesta evităm situația în care mai mulți ar vrea să liciteze în ultima secundă.

Sistemul de cumpărare directă

Produsele sau serviciile puse la dispoziție prin sistemul de cumpărare directă se achiziționează în momentul în care decideți să le cumpărați. Produsele sunt disponibile în limita stocului afișat pe site.

Punctele

În Giftshop pot fi folosite doar puncte acumulate în campanii. Numărul acestora este afișat în profilul fiecărui utilizator în parte.

În momentul achiziționării unui produs punctele se retrag definitiv de la utilizatorul respectiv influențând în acest fel și poziția acestuia în clasamentul Campionatului de Blogging BUCUREŞTI.

Ce se întâmplă cu punctele în momentul în care licitez?

În momentul licitării pentru un produs punctele se retrag PROVIZORIU din cont influențând și poziția în clasament. Dacă altcineva licitează mai mult pentru același produs, PUNCTELE ȚI SE RETURNEAZĂ în cont.

Punctele se retrag DEFINITIV din cont doar dacă la final ești câștigătorul licitației sau doar dacă achizionezi un produs prin sistemul de cumpărare directă.

Valoarea inițială a produselor din Gift Shop este evaluată astfel încât cumpărarea lor să fie avantajoasă pentru utilizatorii înscriși în Campionatul de Blogging Blogal Initiative Sibiu.

Fiind un singur produs și, cel mai probabil, mai mulți doritori, doar TU decizi cât de mult merită să dai pentru un produs din punctele pe care le-ai câștigat de-a lungul timpului în campanii. Dacă nu câștigi o licitație să nu îți pară rău :) Noi depunem eforturi continue pentru a aduce produse și servicii noi în Gift Shop astfel încât tu să te poți bucura cât mai repede și cât mai ușor de punctele acumulate.

Îți place? Spune mai departe!
                 
Îți mulțumim pentru aprecieri!
Nu uita să ne urmărești pe rețelele sociale

Blogal Initiative în cifre

583 bloggeri activi
în Campionatul Național de Blogging
2666 bloggeri participanți
din 6 iunie 2011 până azi cu
22464 postări la 492 campanii
cu premii în valoare totală de
247273 EUR
+516 de produse în Giftshop
în valoare totală de 13898 EUR

Gazeta de perete

Sigur avem o campanie
și pentru blogul tău!
Abonează-te la newsletter pentru a afla din timp despre campaniile derulate prin Blogal Initiative

Afla beneficiile Blogal Initiative Esti companie? Esti blogger?

Gift Shop

Momentan nu exista produse disponibile!

Campanii în derulare

Campanii Nationale

Campanii în Iasi

Campanii în Craiova

Blogal Initiative foloseste:

Zelist Monitor