Campionatul de Blogging Bucuresti:
 

Studiu de caz: Ai putea scrie rezumatul unui film doar cu ajutorul emoticoanelor?

Festivalul Filmului European nu este altceva decât o mare petrecere pe care o dă Europa de ziua ei, pe 9 mai și la care își invită prietenii, ca să le facă daruri: filme de tot felul. Pentru că în 2016 s-au împlinesc douăzeci de ani de la prima petrecere de acest fel, ne-a adus mai multe cadouri ca oricând: 85 de filme vor fi proiectate în cele 6 orașe gazdă ale FFE: București, Baia Mare, Cluj-Napoca, Tîrgu Mureș, Hunedoara și Timișoara.

Provocarea acestei campanii pentru bloggerii înscriși în Blogal Initiative a fost să aleagă un film din cadrul Festivalului Filmului European al cărui sinopsis să-l poată scrie cu ajutorul emoticoanelor. De asemenea ca alternativă bloggerii au putut scrie inclusiv despre multiculturalitatea Europei, așa cum e ea văzută în cinematograful european, precum și să transmită o urare Festivalului, cu ocazia împlinirii a 20 de ani.

În final am acordat un premiu I constând într-o invitație de participare la un festival de film internațional, organizat într-un oraș din Europa în cursul anului 2016, cu toate costurile plătite  (deplasare, cazare și participare la festival), alături de 50 de puncte Blogal Initiative. Am oferit de asemenea și zece premii constând în seturi de goodiebag din partea Reprezentanței Comisiei Europene în România, alcătuite din: geantă pentru laptop, husă pentru tabletă, acumulator extern micro USB, memory stick, tricou, șapcă, agendă + 5 puncte Blogal Initiative pentru fiecare câștigător.

Îți place? Spune mai departe!
                 
Îți mulțumim pentru aprecieri!
Nu uita să ne urmărești pe rețelele sociale

Blogal Initiative în cifre

593 bloggeri activi
în Campionatul Național de Blogging
2666 bloggeri participanți
din 6 iunie 2011 până azi cu
22464 postări la 492 campanii
cu premii în valoare totală de
247273 EUR
+516 de produse în Giftshop
în valoare totală de 13898 EUR

Gazeta de perete

Sigur avem o campanie
și pentru blogul tău!
Abonează-te la newsletter pentru a afla din timp despre campaniile derulate prin Blogal Initiative

Afla beneficiile Blogal Initiative Esti companie? Esti blogger?

Gift Shop

Momentan nu exista produse disponibile!

Campanii în derulare

Campanii Nationale

Campanii în Iasi

Campanii în Craiova

Blogal Initiative foloseste:

Zelist Monitor